Publicat la: 23.06.2016. 17:56 / 3.612 views

ACCIDENT PE TRECEREA DE PIETONI. SCENA, FILMATĂ DE O CAMERĂ DE SUPRAVEGHERE

Un grav accident rutier s-a petrecut ieri după-amiază pe trecerea de pietoni de la intersecţia străzilor Spiru Haret cu Traian Vuia. Un şofer neatent a lovit în plin o femeie care traversa regulamentar pe trecerea de pietoni. Întreaga scenă a fost surprinsă pe o camera de supraveghere din zonă. Femeia a ajuns la spital, iar poliţiştii au demarat o anchetă pentru a stabili împrejurările în care a avut loc accidentul.

accident pietoni Spiru HaretMai mulţi martori în faţa cărora s-a produs evenimentul spun că şoferul a frânat abia după ce victima a fost luată pe capotă, semn că era neatent sau vorbea la telefon.
În urma accidentului victima a ajuns la spital cu răni la cap şi la picioare. Oamenii legii au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate care au fost condiţiile în care s-a produs accidentul. Şoferul vinovat a rămas fără permis de conducere şi este cercetat pentru vătămare corporală din culpă.

De la începutul anului, în municipiul Buzău, poliţiştii au lăsat fără permis de conducere peste 600 de şoferi care nu au acordat prioritate de trecere pietonilor. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!