Publicat la: 19.09.2016. 17:20 / 1.011 views

ACCIDENT PE TRECEREA DE PIETONI. O ÎNCEPĂTOARE A SPULBERAT UN BĂRBAT BEAT

Un grav accident de circulaţie s-a petrecut vineri după-amiază pe strada Alexandru Marghiloman, în apropierea Poştei de la Micro 5. Un bărbat aflat sub influenţa băuturilor alcoolice a fost lovit în plin de o maşină condusă de o începătoare, chiar pe trecerea de pietoni. Halucinantă este în acest caz reacţia, sau mai bine zis lipsa de reacţie a poliţiştilor rutierişti care susţin că nu este vorba despre un accident, pentru că victima nu a păţit absolut nimic. Iaginile suprinse pe o camera de supraveghere contrazic, însă, afirmaţiile oamenilor legii.

acc-zebra-siteAccident spectaculos petrecut pe strada Alexandru Marghiloman, în apropiere Poştei de la Micro 5, vineri după-amiază. Un bărbat în vârstă de aproximativ de 50 ani a fost lovit în plin de o maşină chiar pe trecerea de pietoni. La volanul maşinii se afla o femeie începătoare care avea şi doi copii în maşină şi care era pentru prima dată la volan după ce obţinuse permisul de conducere. Pe imaginile surprinse de o cameră de supraveghere din zonă se poate observa cum bărbatul sare pur şi simplu pe trecerea de pietoni, iar şoferiţa nu schiţează niciun gest pentru a opri.

Martorii prezenţi la locul incidentului au chemat imediat salvarea întrucât victima a zăcut minute bune pe asfalt fără să dea vreun semn de viaţa. La venirea ambulanţei medicii au constat cum bărbatul îşi revine ca prin minune. Pentru că bărbatul mirosea a alcool i s-a făcut un test rapid care indica o concentraţie de 0.86 la mie alcool pur în aerul respirat. Bărbatul  a fost transportat la spital însă rănile suferite nu au fost grave. Prietenii de pahar ai victimei au declarat că doar consumul excesiv de alcool i-ar fi salvat viaţa ghinionistului pieton. Halucinantă, în acest caz, este reacţia poliţiştilor. Aceştia susţin că i-au luat permisul de conducere şoferiţei pentru neacordare de prioritate pietonului, însă nu au întocmit dosar penal pentru că victima nu ar fi păţit nimic şi, din punctual lor de vedere, nu s-a produs niciun accident. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!