Publicat la: 07.11.2019. 19:12 / 531 views

ACCIDENT PE ŞOSEAUA POGONELE. DOI BĂRBAŢI INTERNAŢI LA SPITALUL JUDEŢEAN

Accident pe Şoseaua Pogonele, în această dimineaţă. Doi bărbaţi au fost internaţi în spital, după un impact între două maşini. Potrivit Poliţiei, accidentul s-a produs din cauza unei manevre periculoase de întoarcere.

acident pogonele 2 accident pogonele 1

Evenimentul rutier s-a produs la ieşirea din municipiul Buzău spre Pogonele. Un buzoian, în vârstă de 42 de ani, aflat la volanul unui jeep, nu a putut evita impactul cu un autoturism al cărui şofer, în vârstă de 33 de ani, din Brăieşti, a încercat să întoarcă maşina, dar nu s-a asigurat.

Maşina izbită a fost proiectată în afara carosabilului. Ambii şoferi au suferit diferite traumatisme, fiind transportaţi cu ambulanţele la Spitalul Judeţean de Urgenţă.

Potrivit medicilor, pacienţii sunt în stare stabilă. În cauză s-a întocmit dosar penal. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!