Publicat la: 14.06.2018. 18:27 / 858 views

ACCIDENT MORTAL, LA FUNDENI ZĂRNEŞTI. OCTOGENARĂ NEATENTĂ, LOVITĂ DE UN AUTOTURISM

Un grav accident rutier s-a produs, azi, la Fundeni Zărneşti. O bătrână a fost lovită de un autoturism, după ce a încercat să traverseze strada fără să se asigure. În urma impactului, octogenara n-a mai avut nicio şansă, decedând pe loc.

acc mortal 2Un simplu moment de neatenţie a fost suficient pentru a curma viaţa unui om. O bătrână din Fundeni Zărneşti a sfârşit lovită de un autoturism, după ce s-a angajat în traversarea străzii fără să se asigure, prin loc nepermis. Octogenara observase o vecină, pe cealaltă parte a carosabilului, şi a încercat să traverseze fără să se asigure, moment în care a fost lovită de un autoturism care circula regulamentar. Soţia şoferului povesteşte că acesta  a încercat să frâneze, dar a fost prea târziu.

Sosite la faţa locului, cadrele de pe echipajul de ambulanţă n-au putut decât să constate decesul octogenarei. Din primele cercetări ale poliţiştilor reiese că vina îi aparţine  victimei imprudente.

Victima accidentului a decedat instantaneu, în urma impactului violent. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!