Publicat la: 05.12.2018. 19:22 / 558 views

ACCIDENT LA VERNEŞTI. O FEMEIE A AJUNS LA SPITAL, ÎN STARE GRAVĂ

O femeie în vârstă de 86 de ani a fost lovită aseară, pe DN 10, în Verneşti, în timp ce traversa neregulamentar, de un autoturism.Victima a fost transportată de urgenţă la Spitalul Judeţean, în stare gravă. Traficul a fost restricţionat timp de mai multe zeci de minute, circulaţia desfăşurându-se pe un singur sens.

acident vernestiDin primele verificări efectuate de poliţişti a rezultat că o femeie de 86 de ani din Verneşti, care se angajase în traversare prin loc nepermis a fost lovită de un autoturism condus de un bărbat de 32 de ani din Verneşti.

Potrivit poliţiei, femeia nu purta elemente de vestimentatie fluorescent-reflectorizante. Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic iar rezultatul a fost negativ.

În cauză s-a întocmit dosar penal şi se continuă cercetările.

Poliţiştii recomandă prudenţă maximă, din partea pietonilor, mai ales în perioadele cu ceaţă. De asemenea, sunt recomandate vestele reflectorizante.

În urma evenimentului rutier, traficul a fost restricţionat pe DN10, timp de câteva zeci de minute. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!