Publicat la: 04.05.2018. 18:22 / 767 views

ACCIDENT GRAV PE ŞOSEAUA DE CENTURA. UN TIR A INTRAT IN PARAPET

Un tânăr de 28 de ani din Neamţ, aflat la volanul unui TIR, a scăpat ca prin minune după ce s-a răsturnat într-un viraj uşor cu colosul de 20 de tone. Maşina a intrat în balans, după ce a lovit violent un parapet de beton de pe mijlocul drumului. Incidentul rutier, soldat cu pagube materiale considerabile, s-a produs la primele ore ale dimineţii pe şoseaua de centură a Buzăului.

tir rasturnatMaşina înmatriculată în judeţul Neamţ transporta centrale termice către Capitală. La un moment dat şoferul a ignorat baliza de semnalizare de pe mijlocul drumului şi a lovit în  plin cu roata din stânga peretele de beton  care desparte cele două sensuri de mers. Maşina de mare tonaj s-a răsturnat iar motorina din rezervor s-a scurs pe carosabil, existând pericol de incendiu. La faţa locului a fost deplasat un echipaj de la descarcerare şi unul  de  pompieri, pentru asigurarea zonei.

Cu toate că şoferul a fost şocat după accident, acesta a reuşit totuşi să iasă din cabina avariată până la sosirea echipajelor de descarare. Conducătorul auto, care a scăpat fără nicio zgârietură, nu-şi poate explica cum s-a produs accidentul.

Pentru evitarea altor incidente rutiere, zona în care s-a produs accidentul a fost asigurată de mai multe echipaje de poliţie. De asemenea, un echipaj de la pompieri a rămas la locul accidentului pentru a supraveghea rezervorul fisurat cu motorină. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!