Publicat la: 12.11.2019. 19:19 / 1.093 views

ACCIDENT GRAV PE DN 2B. DOI ŞOFERI ÎNCARCERAŢI

Un grav accident rutier s-a petrecut marţi pe DN 2B, intersecţie cu DJ 203D, zona Ţinteşti. În impact au fost implicate două maşini, iar şoferii  au fost încarceraţi între fiarele contorsionate.

 accident tintesti 2  accident tintesti

Din primele date se pare că în timp ce se deplasa cu un autoturism pe DN 2B, din direcţia Brăila către Buzău, un bărbat de 65 de ani din Cilibia ar fi intrat în coliziune cu un autoturism ce era condus din sens opus de către un cetăţean ucrainean de 29 de ani. Impactul a fost atât de violent încât bucăţi din cele 2 maşini s-au împrăştiat pe o suprafaţă de câţiva zeci de metri.

În urma impactului, cei doi conducători auto au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri de specialitate. În cauză se va întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate de către poliţiştii rutieri. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!