Publicat la: 23.10.2018. 18:23 / 760 views

ACCIDENT GRAV PE BĂLCESCU. IMPLICATE, DOUĂ MAŞINI ŞI UN BICICLIST

O manevră imprudentă a dus seara trecută la producerea unui grav accident de circulaţie la intersecţia bulevardelor Spiru Haret şi Bălcescu. În coliziune au fost implicate două autoturisme şi un biciclist. În urma impactului, biciclistul a fost rănit şi a ajuns la spital.

acc bicicletaAccidentul s-a petrecut luni seara la intersecţia bulevardelor Spiru Haret şi Bălcescu. Un bărbat de 32 de ani din Buzău, conducea un autoturism Hunday pe strada Spiru Haret. A efectuat virajul stânga către Prefectură şi nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism Dacia Logan condus de un bărbat de 39 de ani din Buzău pe direcţia Centru către Crâng şi a intrat în coliziune cu acesta. În urma impactului, Loganul a pătruns pe sensul opus şi a lovit un biciclist care circula regulamentar din direcţia Crâng către Centru. Ulterior, poliţiştii au descoperit că şoferul Loganului consumase băuturi alcoolice.

Biciclistul lovit a fost rănit grav şi a fost transportat de urgenţă la spital. Barbatul a suferit o fractură deschisă la un picior.

Poliţiştii continuă cercetările, însă cei doi şoferi au rămas fără permise de conducere, unul pentru neatenţie, iar celălalt pentru alcool. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!