Publicat la: 14.03.2019. 19:22 / 457 views

ACCIDENT GRAV LA ZOREŞTI. VICTIMA SE AFLA ÎN STARE AVANSATĂ DE EBRIETATE

Un bărbat de 58 de ani şi-a pierdut viaţa, aseară, pe DJ 205, la Zoreşti. Bărbatul se afla într-o stare avansată de ebrietate şi era întins, conform spuselor unor martori, pe carosabil, în momentul în care a fost călcat de maşină.

acc zoresti siteDin spusele martorilor, bărbatul era cunoscut printre localnici drept un obişnuit al barurilor din sat. În momentul tragediei, se afla întins pe carosabil, probabil după ce nu a mai reuşit să traverseze drumul. Nenorocirea s-a produs în momentul în care un buzoian de 45 de ani, aflat la volanul unui autoturism Cielo, care circula dinspre Verneşti înspre Ciobănoaia, a trecut cu maşina peste el.

Un echipaj SMURD  sosit la faţa locului s-a luptat zeci de minute să-l readucă la viaţă pe bărbat, însă fără niciun rezultat.

Trupul a fost transportat la morga SML Buzău, în vederea efectuării necropsiei. Oamenii legii continuă cercetările, pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!