Publicat la: 13.07.2020. 18:00 / 481 views

ACCIDENT GRAV LA ULMENI. UNUI ȘOFER I S-A FĂCUT RĂU LA VOLAN

Un grav accident rutier s-a petrecut duminică dimineața în localitatea Ulmeni. Coliziunea a fost provocată de un șofer căruia i s-a făcut rău la volan. În urma impactului șoferul unei mașini staționate, în care s-a oprit prima mașină, și soția sa au fost grav răniți.

acc ulmeni 3Accidentul s-a petrecut în localitatea Ulmeni. Un șofer de 67 de ani căruia i s-a făcut rău la volan, se îndrepta dinspre Ploiești către Buzău. La un moment dat a pierdut controlul direcției și s-a lovit violent de o mașină oprită în afara părții carosabile.

La volanul mașinii oprite se afla șoferul de 32 de ani, iar soția aceastuia apucase să coboare și încerca să scoată din spate unul dintre copii, în vârstă de 8 luni. În momentul impactului, femeia a fost prinsă între portieră și un copac de pe marginea drumului.

Un echipaj de la descarcerare a intervenit imediat și a preluat cele două victime, șoferul mașinii staționate și soția sa care au fost grav răniți.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauzele care au dus la producerea accidentului. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!