Publicat la: 21.09.2018. 18:28 / 1.182 views

ACCIDENT GRAV LA POŞTA CÂLNĂU. DOI TINERI DE 19 ANI AU AJUNS LA SPITAL

Un grav accident rutier în care au fost implicate un autoturism şi un tractor a avut loc în această dimineaţă în localitatea Poşta Câlnău. În urma impactului, doi tineri de 19 ani, din Bacău, au ajuns în stare critică la spital.

accident posta calnauAccidentul s-a produs la orele prânzului. Un autoturism înmatriculat în Bacău a intrat în plin într-un tractor, după care a ricoşat în afara părţii carosabile. În urma impactului, şoferul şi pasagerul din dreapta din autoturismul înmatriculat în Bacău, ambii în vârstă de 19 ani, au ajuns în stare critică la spital.

Bubuitura i-a îngrozit pe toţi cei din preajmă care susţin că, în ultima vreme, tot mai multe accidente se produc în zonă.

În urma impactului, şoferul de 19 ani al autoturismului a suferit un traumatism grav la cap şi a fost transportat la Spitalul Judeţean Buzău, după care a fost transferat la Bucureşti. Poliţiştii încă fac cercetări pentru a stabili dacă vinovat este şoferul autoturismului care nu a păstrat distanţa corespunzătoare, ori şoferul tractorului care a încercat să facă o manevră de întoarcere. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!