Publicat la: 06.08.2018. 18:14 / 1.301 views

ACCIDENT GRAV LA OREAVU. UN MORT ŞI PATRU RĂNIŢI

O persoană a murit, iar alte patru au fost rănite, duminică după-amiază, într-un accident rutier în care au fost implicate trei autovehicule, pe DN 2, la ieşire din localitatea Râmnicu Sărat.

oreavu 2Accidentul s-a produs din cauza faptului că un tânăr de 23 de ani, din Râmnicu Sărat, care conducea un Renault către Buzău, nu a păstrat distanţa faţă de maşina din faţa sa, iar după ce a acroşat-o a pătruns pe contrasens, unde a lovit un BMW care circula regulamentar. Şoferul de 23 de ani şi alte trei persoane au fost rănite, dar pasagera din dreapta faţă a BMW-unului, o tânără de aproximativ 30 de ani, a decedat.

Celelalte patru persoane implicate în accident, inclusiv şoferul de 23 de ani care a provocat accientul, au rămas internate la spitalul din Rîmnicu Sărat şi sunt în stare stabilă.

În urma evenimentului rutier, traficul în zonă s-a desfăşurat pe un singur sens, alternativ, timp de câteva zeci de minute. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!