Publicat la: 21.08.2017. 18:29 / 998 views

ACCIDENT GRAV LA MEREI. DOI MORŢI ŞI CINCI RĂNIŢI

Un accident teribil a avut loc în această dimineaţă, în zona Popasului Merei. Un autoturism care circula dinspre Buzău a deviat de la traseu şi a lovit două maşini care veneau dinspre Ploieşti. Două persoane din cea de-a doua maşină şi-au pierdut viaţa.

acc merei 2Inconştienţa, viteza şi se pare că şi aburii alcoolului au fost factorii care au contribuit la pierderea a două vieţi omeneşti în această dimineaţă.

În cele două autoturisme care veneau dinspre Ploieşti, membrii unei familii, care veneau de la o nuntă se îndreptau spre locuinţele lor din Adjud, în Vrancea.

După ce a lovit primul autoturism, care se retrăsese până aproape de şanţul de pe marginea şoselei, maşina care a produs accidentul a intrat în cel de-al doilea.

Şoferul şi o persoană care stătea pe bancheta din spate nu au mai avut nicio şansă.

Din cea de-a doua maşină, lovită în plin, în afară de mamă şi fiu, care au decedat, încă o persoană a fost rănită grav şi a fost transportată la spital. La spital au ajuns şi şoferul şi un pasager din autoturismul înmatriculat în Prahova.

Poliţiştii îşi continuă cercetările pentru a stabilii cauzele exacte ale tragicului eveniment rutier. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!