Publicat la: 28.07.2015. 19:25 / 1.788 views

ACCIDENT GRAV LA IEŞIREA DIN BUZĂU SPRE BRĂILA. PATRU PERSOANE AU AJUNS LA SPITAL.

accident1Un grav accident rutier s-a petrecut ieri după-amiază pe DN 2B la ieşirea din Buzău spre Brăila. Un gălăţean de 26 de ani a intrat în depăşirea unui tir fără să se asigure şi a fost lovit în plin de un alt autotren care circula regulamentar din sens opus. În urma impactului deosebit de violent, toţi cei patru pasageri din maşina care a intrat pe contrasens au ajuns cu răni grave la spital.

Un gălăţean de 26 de ani care circula dinspre Brăila către Buzău cu viteză foarte mare s-a angajat în depăşirea unui autovehicul fără să se asigure, a pătruns pe contrasens şi a fost lovit frontal de un tir care circula regulamentar. Impactul a fost atât de violent încât maşina înmatriculată în Galaţi a fost transformată într-un morman de fiare.

Cele patru persoane rănite în urma accidentului au fost transportate de urgenţă la spital. Un bărbat a fost externat după ce a fost examinat de medici, iar celelalte 3 persoane au rămas internate.

Poliţiştii şi medicii atrag atenţia asupra faptului că în aceste zile caniculare există riscul producerii de accidente grave. Din cauza căldurii, viteza de reacţie a şoferilor este încetinită şi se pot produce adevărate tragedii.

(Mirela Copariu)

accident5  accident3

accident2  accident4

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!