Publicat la: 21.02.2019. 19:26 / 2.474 views

ACCIDENT GRAV, LA FOCŞĂNEI. UN TÂNĂR A INTRAT CU MAŞINA ÎN STÂLP

acc focsanei 1Accident grav, de circulaţie, la intersecţia DJ 203K, cu un drum comunal, pe raza localităţii Focşănei. Şoferul unui autoturism ar fi pierdut controlul asupra direcţiei şi s-a lovit de un stâlp de electricitate. Tânărul de la volan are 28 de ani şi este din Buzău, în timp ce pasagerul are 52 şi este din Vadu Paşii. Din primele date ale poliţiştilor, autoturismul se deplasa cu o viteză de peste 100 de km/h, aceasta fiind cauza principală a accidentului. Impactul cu stâlpul s-a produs în momentul în care şoferul a pierdut controlul maşinii, încercînd să efectueze un viraj la stânga.

La faţa locului s-au deplasat de urgenţă un echipaj de descarare, o autospecială de prim ajutor ISU şi mai multe echipaje de la Ambulanţă. Operaţiunea de descarcerare a fost una dificilă, din cauză că maşina s-a răsturnat, după ce a intrat în stâlp.

Poliţiştii nu exclud varianta ca tânărul să se fi sustras unui filtru de control, chiar înainte de accident. Cert este că certificatul de înmatriculare al autoturismului condus de acesta era expirat. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!