Publicat la: 29.11.2019. 19:23 / 813 views

ACCIDENT GRAV, LA COSTEŞTI. PATRU RANITI, DUPA UN IMPACT FRONTAL

Grav accident pe DN 2 E 85, între localtităţile Costeşti şi Spătaru. Patru persoane au fost rănite, în urma unui impact forntal între două maşini. Două dintre victime au suferit leziuni grave.  În accident a mai fost implicat un al treilea autoturism. Traficul a fost blocat mai bine de oră, timp în care s-au format coloane kilometrice de maşini.

acc 1 acc 2

Urmările accidentului de astăzi reflectă impactul deosebit de puternic produs între primele două autoturisme implicate în eveniment. Din primele date, a reieşit că un prahovean, în vârstă de 55 de ani, aflat la volanul unui Opel, a pătruns pe contrasens, unde s-a izbit de o maşină condusă de un gălăţean, în vârstă de 45 de ani.acc 3

În urma impactului frontal, autoturismul Opel a fost proiectat într-un alt autoturism, ajuns de asemenea pe câmp, cei doi ocupanţi scăpând teferi.

Şoferii din primele două maşini şi soţiile lor au fost răniţi, fiind transportaţi cu ambulanţele la Spitalul Judeţean de Urgenţă. Potrivit medicilor, două dintre victime au suferit leziuni grave.

După accident, traficul între localităţile Costeşti şi Spătaru a fost blocat timp de mai mult de o oră, perioadă în care s-au format coloane kilometrice pe ambele sensuri de mers. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!