Publicat la: 04.12.2017. 19:27 / 503 views

ACCIDENT CU CINCI RĂNIŢI, LA INTRARE ÎN BUZĂU. COLIZIUNE ÎNTRE DOUĂ AUTOTURISME, PE DN1B

Cinci persoane au ajuns la spital în noaptea de vineri spre sâmbătă, în urma unui accident produs la intrare în Buzau, pe DN1B. Un BMW a lovit în plin un Logan care efectua o manevra de întoarcere chiar în faţa staţiei Peco din zonă. Evenimentul auto s-a produs din cauza neasigurării corespunzătoare dar şi a vizibilităţii scăzute şi a carosabilului umed.

acc dnÎn urma coliziunii, cele două autoturisme au fost grav avariate, Loganul fiind proiectat de pe şosea la zeci de metri, în plin cîmp. Şoferul automobilului de fabricaţie românească a fost grav rănit şi a rămas încarcerat în interiorul maşinii. Un echipaj SMURD a avut nevoie de jumătate de oră pentru a-l elibera din mormanul de fiare contorsionate. Alţi patru răniţi, ocupanţi ai BMW-ului, au fost transportaţi la spital.

Din cauza accidentului, traficul a fost blocat pe un sens de mers mai bine de o oră, pentru evacuarea răniţilor şi efectuarea cercetărilor. În cauză s-a deschis dosar penal pentru stabilirea cu exactitate a dinamicii accidentului.

Dintre cele cinci persoane transportate la Spitalul Judeţean, două au fost transferate la spitalul Bagdasar Arseni din capitală. Celelalte trei au părăsit unitatea neavînd nevoie de spitalizare. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!