Publicat la: 13.12.2017. 19:30 / 759 views

ACCIDENT CU 10 VICTIME, LA ŞCOALA 1! O MAŞINĂ A LOVIT ÎN PLIN MAI MULŢI PĂRINŢI

Momente de panică, astăzi, la Şcoala Generală nr 1 din municipiu, după ce o maşină a intrat în mulţime, rănind mai mulţi părinţi care-şi aduseseră copiii la şcoală. Autoturismul de teren la volanul căruia se afla chiar directorul şcolii, Monica Gheorghe, a dărâmat şi poarta instituţiei de învăţământ, care a căzut peste un grup de părinţi. Cel mai probabil, spun poliţiştii, şoferiţa a încurcat, într-un moment de neatenţie, pedala de frână cu cea de acceleraţie.

accident scoala 2Accident grav, chiar în faţa Şcolii generale nr 1 din municipiu. O maşină de teren, la volanul căreia se afla directoarea instituţiei de învăţământ, Monica Gheorghe, a lovit un grup de persoane ce aşteptau pe trotuar.

Din cauza impactului puternic, poarta metalică a şcolii a cedat, rupându-se din balamale. Poliţiştii sosiţi la faţa locului înaintează ipoteza că şoferiţa a confundat pedala de acceleraţie cu cea de frână. Imediat după accident, mai multe echipaje ale salvării au sosit la faţa locului, pentru a prelua eventualele victime şi a le transporta la spital. De asemenea, la auzul veştii, zeci de părinţi panicaţi au sosit de urgenţă la şcoală.

După anunţarea evenimentului, prin telefonul de urgenţă 112,  autorităţile au declanşat planul roşu de intervenţie, având în vedere numărul mare de victime. Mai multe ambulanţe SAJ şi o autospecială de la ISU au intervenit în scurt timp pentru transportul celor răniţi la spital, dar şi pentru îngrijiri medicale acordate la faţa locului.

Într-un final, 10 victime au ajuns la Spitalul Judeţean,  opt femei, o fetiţă de 12 ani şi un bărbat. Printre aceastea, şi o femeie însărcinată care, după ce a fost transportată iniţial la Maternitate, a fost evaluată pe secţia de primiri urgenţe şi transferată, apoi, la Maternitate.

Conducerea Inspectoratului Şcolar are numai cuvinte de laudă la adresa directorului Şcolii 1 şi pune accidentul de azi pe seama unei stări de oboseală a Monicăi Gheorghe, care şi-ar fi petrecut toată noaptea la spital, acolo unde este internat fiul ei.

Victimele accidentului au suferit, în general, traumatisme la nivelul membrelor inferioare, în acest moment fiind toate în stare stabilă. Deocamdată, nu se impune transportul niciuneia la un spital din Bucureşti. În cazul şoferiţei, poliţiştii au deschis dosar penal, pentru a elucida bizarul accident. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>