Publicat la: 16.11.2018. 19:22 / 893 views

ACCIDENT CIUDAT PE UNIRII. 4 MAŞINI AU FOST AVARIATE

Un accident rutier s-a petrecut aseară pe bulevardul Unirii. Patru mașini, dintre care una nou-nouță au fost avariate după ce șoferii au încălcat norme elementare ale șofatului. Polițiștii au misiunea de a elucida toate circumstanțele producerii accidentului pentru a putea să tragă la răspundere vinovatul.

acc uniriiGhinion teribil aseară pentru un tânăr 19 ani din Buzău. Abia își cumpărase mașina și a și distrus-o. Tânărul se deplasa pe Bulevardul Unirii, înspre intersecția din Bariera Ploiești când de pe contrasens a fost lovit puternic. Dinamica accidentului a fost una destul de ciudată, iar șoferii se contrazic în declarații. Șoferul autoturismului care a intrat pe contrasens susține că a tras de volan din cauza altui șofer care voia să iasă din parcare.

Misiunea polițiștilor este destul de grea, oamenii legii fiind nevoiți să stabilească cu exactitate în ce condiții s-a produs accidentul. Abia după aceea se va stabili cine este șoferul vinovat care va trebui să plătească și pagubele.

Mașina distrusă aproape în totalitate, un Renault Captur, avea câteva sute de kilometri la bord. Proprietarul nu apucase încă nici să-i schimbe numerele roșii, iar acum cel mai probabil va fi declarată daună totală. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!