Publicat la: 12.07.2018. 18:22 / 980 views

ACCIDENT AUTO MORTAL, ÎN FAŢA ŞCOLII DE AVIAŢIE BOBOC. UN TÂNĂR A DECEDAT, ALŢI TREI SUNT RĂNIŢI GRAV

Un tânăr de 33 de ani, elev al Şcolii de aviaţie de la Boboc, a murit, în timp ce alţi trei au fost răniţi grav, în urma unui accident auto. Maşina în care se aflau cei patru s-a izbit de un copac, la nici 300 de metri de poarta unităţii. Tinerii se întorceau în unitatea militară, după o învoire de câteva ore.

acc boboc 1Cei patru tineri militari se aflau într un autoturism când la un moment dat, la intrarea în incinta Şcolii Militare de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Aeriene Traian Vuia de la Boboc, şoferul a scăpat maşina de sub control şi a lovit violent un pom de pe marginea şosealei. În urma impactului, toţi cei din maşină au fost grav răniţi. Şoferul, un tânăr de 33 de ani elev al Şcolii Militare de la Boboc, a murit la scurt timp de la impact. Medicii l-au resusictat zeci de minute, însă în final au declarat decesul.  Doi dintre pasagerii aflaţi în maşină au fost transportaţi la Spitalul Judeţean, unde au primit îngrjiri medicale. Un al treilea pasager a fost preluat de un elicopter venit de la Galaţi şi transportat, de urgenţă, la Spitalul Floreasca din Capitală,

Neoficial, câţiva martori au declarat că tinerii consumaseră băuturi alcoolice, la un bar din satul Boboc, după care s-ar fi urcat în maşină şi ar fi demarat în trombă. Medicii de la Spitalul Judeţean nu au dorit să comenteze pe marginea acestei ipoteze.

Imediat după accidentul auto, a fost declanşată o anchetă militară. Cazul a fost preluat de Parchetul Militar Bucureşti.

Caporalul clasa a III-A Comâneci George avea 33 de ani şi urma „cursul de formare a subofiţerilor pe filieră directă”, încă din septembrie 2017. Era angajat al MApN din 2009. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!