Publicat la: 26.02.2021. 20:20 / 522 views

ACCEPT PENTRU LOCUINȚE SOCIALE. CLM A APROBAT OPORTUNITATEA INVESTIȚIEI

În Buzău, locuințele sociale sunt insuficiente și prost întreținute. Consilierii municipali au aprobat ieri un proiect pentru construirea unui lot de case înșiruite destinate familiilor defavorizate. Clădirile vor avea parter și etaj și un spațiu verde între ele.

case sociale str depozitului model case sociale str depozitului

Consilierii locali au decis ieri, în ședința ordinară a Consiliului Local Municipal, să aprobe oportunitatea construirii de locuințe sociale în cartierul Simileasca.

Totodată, vor fi asigurate și toate dotările și serviciile publice necesare pentru locuințele înșiruite de pe strada Depozitului numerele 9 și 13.

Consilierii au solicitat și informațiile necesare,  care să clarifice unele nelămuriri.

Înainte de a fi discutat în Consiliul Local Municipal, proiectul de hotărâre a fost postat în dezbatere publică pe site-ul oficial al Primăriei.

În ultimii ani nu s-a construit nimic în acest domeniu, ceea ce a adâncit criza de locuințe sociale din municipiu și a mărit numărul de cereri din partea persoanelor defavorizate.

Suprafața totală de teren pusă la dispoziție pentru construirea locuințelor sociale este de aproximativ 5800 de metri patrați iar viitorii locatari vor avea acces către oraș pe străzile Depozitului și Căpitan Purcherea Laurențiu. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!