Publicat la: 24.08.2020. 18:10 / 300 views

ACADEMIA LPS, ÎN TOPUL PUBLICAT DE FEDERAŢIE. BUZOIENII OCUPĂ UN ONORANT LOC 20

FRF a făcut publică, zilele trecute, clasificarea academiilor de fotbal din România. În primele 20 se situează și Liceul cu Program Sportiv, instituție a cărei academie devansează nume de tradiție din fotbalul românesc.

academie lpsÎn topul celor mai bune academii de fotbal din țară, L.P.S. devansează cluburi cu bugete mult mai mari care evoluează în Liga intâi.

FC Botoșani, Gaz Metan sau Chindia nu figurează în topul celor mai bune școli de fotbal din țară, cu toate că federația impune standarde înalte echipelor din elită.

LPS Buzău recidivează cu o clasare excelentă, după ce anul trecut academia instituției de învățământ buzoiene era cotată a 15-a din țară. Strategia și filosofia în ceea ce privește formarea tinerilor jucători, stafful tehnic, infrastructura dar și performanțele la nivelul tuturor grupelor de vârstă sunt doar câteva dintre criteriile după care se face clasarea academiilor din țară.

Grație clasării excelente, LPS va avea dreptul să evolueze și campionatul viitor în Liga Elitelor, competiție în cadrul căreia se confruntă cele mai bune echipe Under 19.

De asemenea, Gloria Buzău a obținut un punctaj decent. Academia clubului din Crâng este cotată a 39-a din țară. Cele mai bune clasări le au Viitorul, FCSB și Dinamo București. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!