Publicat la: 22.08.2019. 18:03 / 908 views

ABUZATĂ FIZIC ŞI SEXUAL, SALVATĂ DIN MÂINILE TRAFICANŢILOR, DUPĂ UN APEL DAT DIN GERMANIA LA POLIŢIA BUZĂU

O tânără buzoiancă, aflată în Spania, a fost salvată din casa în care a fost sechestrată de mai mulţi marocani, după ce un prieten a sunat din Germania, la dispeceratul Poliţiei Municipale Buzău. Operaţiunea de salvare a durat mai puţin de opt ore, după o colaborare între ofiţerii buzoieni şi spanioli. Tânăra, în vârstă de 24 de ani, abuzată fizic şi sexual, a fost internată într-un centru de protecţie din Spania.

sechestrata 2Totul s-a întâmplat în urmă cu o săptămână, când la dispeceratul Poliţiei Municipale, în jurul orei 3.30 dimineaţa, a fost primit un apel din partea unui român stabilit în Germania.

Ofiţerul de serviciu de la acel moment a luat în serios reclamaţia şi a cooperat cu bărbatul din Germania, pentru a avea cât mai multe date pentru a o localiza pe tânără. 

Dispecerul de la Buzău a mai avut o discuţie la telefon cu amicul tinerei, ajutat şi de un ofiţer de la Crimă Organizată.

Poliţistul care a preluat apelul a fost ajutat şi de un coleg din dispecerat.

În scurt timp, s-a format o celulă de criză, coordonată chiar de comandantul IPJ, comisarul-şef Laurenţiu Pantazi. S-a luat legătura cu Centrul de Cooperare Poliţienească Internaţională, ajungându-se imediat la ofiţerul de legătură din Spania. Astfel, în mai puţin de opt ore, locuinţa unde era sechestrată buzoianca a fost localizată iar mascaţii spanioli au descins în forţă, fără mandat de percheziţie.

Încă de la vârsta de 19 ani, fata a lucrat în străinătate, mai ales în Anglia. Nu se ştie cum a ajuns în Spania. În această dimineaţă, mama tinerei sechestrate a fost anunţată de poliţişti despre tot ceea ce s-a întâmplat cu fiica ei.

Chiar dacă de ceva timp nu mai ştiau nimic despre buzoiancă, rudele din Scorţoasa, impresionate de ceea ce a păţit fata, au fost bucuroase că tânăra a fost salvată. 

Tânăra se află acum în afara pericolului, internată într-un centru special din Spania. În locuinţa în care au descins poliţiştii spanioli se aflau mai mulţi marocani. La percheziţie au fost găsite şi droguri, sume de bani, precum şi alte obiecte folosite în activitatea infracţională a traficanţilor pe mâna cărora ajunsese buzoianca. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!