Publicat la: 28.05.2019. 17:40 / 604 views

ABSOLVENȚII AU POSIBILITATEA SĂ IA ȘOMAJ. SUNT AȘTEPTAȚI LA AJOFM

În câteva zile, absolvenții claselor a XII –a, dar și cei de la profesională, vor termina cursurile. Potrivit legii, ei pot beneficia de șomaj, și chiar sunt așteptați de reprezentanții AJOFM pentru a fi îndrumați cu privire la dosare. Din păcate, potrivit specialiștilor, mulți dintre ei preferă, însă, drumul străinătății și nu mai sunt interesați de aceste aspecte.

bursa absolventi 1Absovenții de liceu sau de școli profesionale au posibilitatea, până se înscriu la o formă superioară de învățământ, să primească șomaj. În acest sens, pentru întocmirea dosarelor, sunt așteptați de reprezentanții AJOFM.

Din păcate, însă, absolvenții de liceu sunt mai interesați să plece în străinătate decât să își continue studiile sau să se angajeze în România.

Anul trecut, doar 10 la sută dintre absolvenții de liceu și-au depus dosarele pentru șomaj.

(Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!