Publicat la: 16.01.2020. 19:28 / 494 views

ABSOLENŢII ÎNVĂŢĂMÂNTULUI PROFESIONAL NU INTRĂ ÎN ŞOMAJ. SUNT SELECTAŢI DE PE BĂNCILE ŞCOLILOR

O concluzie extrem de importantă, dar care se pare că nu este luată foarte în serios nici de părinţi, nici de elevi, dar nici de decidenţii din învăţământ, a fost făcută publică de către directorul AJOFM Buzău. Potrivit acestuia, absolvenţii de învăţământ profesional nu intră niciodată în şomaj. Ei sunt selectaţi de angajatori de pe băncile şcolii şi angajaţi imediat după absolvire sau chiar înainte.

scoala-profesionala“Absolenţii învăţământului profesional nu intră niciodată în şomaj”.  Este afirmatia directorului AJOFM Buzău, Ionel Tociu, care explică faptul că aceşti elevi sunt angajaţi imediat după absolvire sau chiar înainte, de reprezentanţii firmelor care au nevoie de forţă de muncă calificată.

Faptul că au învăţat cât de cât meserie, dar şi faptul că îşi doresc un loc de muncă, pentru angajatori este suficient. Mulţi dintre i sunt chiar dispuşi să califice la locul de muncă oameni dornici să practice o meserie.

Mai grav este faptul că acest lucru nu este deocamdată înţeles nici de elevi, nici de părinţi şi nici de decidenţii din educaţie. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!