Publicat la: 30.07.2020. 18:19 / 476 views

ABSENȚI ȘI RETRAȘI, LA TITULARIZARE. REZULTATELE VOR FI AFIȘATE PE 4 AUGUST

Peste o sută de candidați au absentat de la examenul de titularizare în învățământ, la nivelul județului Buzău. Alți 50 de candidați au decis să se retragă de la proba scrisă, după ce au văzut subiectele, dar și din cauza unor probleme de sănătate. Primele rezultate urmează să fie afișate pe 4 august.

titularizare 6De la examenul de titularizare, susținut ieri, au absentat 101 candidați, la nivelul județului Buzău.

De asemenea, în timpul probei, 50 de candidați au decis să se retragă, atât din motive personale, cât și din cauza unor probleme medicale.

Primele rezultate la proba scrisă vor fi afișate în data de 4 august, la sediul Inspectoratului Școlar Județean Buzău, dar și pe site-ul http://titularizare.edu.ro. Contestațiile se depun la sediul ISJ sau online, atât în ziua afișării rezultatelor, cât și a doua zi.

În perioada 12 – 14 august are loc repartizarea posturilor, etapă care va ține cont de regulile de prevenire a răspândirii SARS-CoV2.

Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidații trebuie să obțină la proba scrisă minimum nota 7 (șapte), iar pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), minimum nota 5 (cinci). (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!