Publicat la: 13.12.2017. 19:10 / 824 views

ABONAMENTE PRELUNGITE PENTRU PENSIONARI. PRIMARUL A FĂCUT ANUNŢUL PENTRU VÂRSTNICI

Veste bună pentru pensionarii beneficiari de gratuitate pe autobuzele care circulă pe traseele din municipiul Buzău. Edilul-şef Constantin Toma a anunţat că, abonamentele care ar urma să expire la finele acestui an, vor fi prelungite automat până în luna martie, inclusiv. Între timp se va lua o decizie cu privire la viitoarea politică tarifară ce va fi adoptată de societatea Primăriei.

autobuz olanda 1În ultima perioadă, la emisiunile Campus TV, mulţi pensionari buzoieni au întrebat cum se va proceda pentru prelungirea abonamentelor gratuite pentru călătoriile cu autobuzele Trans Bus.

Oficialii din Palatul Comunal nu au putut da un răspuns până astăzi, când edilul-şef a venit cu o veste bună pentru ei. Astfel, a fost eliminată temerea pensionarilor că vor fi puşi, din nou, pe drumuri şi să stea la cozi la punctele de lucru ale Trans Bus, pentru a-şi reînnoi abonamentele.

Totuşi, până la sfârşitul lunii martie, autorităţile vor lua o decizie cu privire la noua politică subvenţională şi tarifară de la societatea aflată în subordinea Primăriei.

Pentru anul viitor, tot şefii din Palatul Comunal au anunţat deja că flota Trans Bus va ajunge la peste 100 de autobuze. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!