Publicat la: 12.02.2019. 19:29 / 804 views

A VRUT SĂ VIOLEZE O VECINĂ, ALTEIA I-A FURAT BANII. TÂNĂRUL E ÎN AREST, PREJUDICIUL A FOST RECUPERAT

Un tânăr de 17 ani din Pogoanele a fost arestat după ce a încercat să violeze o vecină iar altei bătrâne i-a furat aproape toţi banii din casă. Adolescentul a fost prins după câteva ore de la comiterea faptelor. Victima hoţului şi-a recuperat întreg prejudiciul, primind banii la sediul I.P.J. Buzău.

batrana bani 1Astăzi, femeia de 70 de ani, de la care tânărul a furat 4.700 de lei, a povestit cum s-a trezit fără banii puşi deoparte, în casă.

Bătrâna a rămas susprinsă să afle că autorul furtului este chiar un adolescent pe care deseori l-a ajutat.

După ce Poliţia a fost sesizată, s-a aflat că, în aceeaşi noapte, tânărul intrase în casa altei vecine în vârstă, pe care a încercat să o violeze. El a fost prins după câteva ore.

Tânărul a fost reţinut de Poliţie pentru 24 de ore, apoi prezentat judecătorilor, fiind arestat preventiv pentru 30 de zile, acuzat de tentativa de viol, violare de domiciliu şi furt. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!