Publicat la: 14.09.2018. 18:16 / 782 views

A UITAT UNDE ŞI-A PARCAT MAŞINA. I-AU GĂSIT-O POLIŢIŞTII LOCALI, DUPĂ 3 ZILE

De-a râsu-plânsu’! Un bărbat din Pătârlagele, venit la oraş să îşi facă analizele, a uitat unde şi-a parcat maşina şi a crezut că i-a fost furată. Abia după 3 zile i-au găsit-o poliţiştii locali, staţionată pe o stradă din municipiu. Culmea este că, deşi îi lipsea un geam, maşina era intactă, cu toate bunurile în interior.

masina gasitaBărbatul a venit luni la oraş cu gândul să îşi facă o serie de analize la policlinica Titulescu. Pentru că nu a găsit loc de parcare, a tot mers şi a ajuns pe o străduţă unde şi-a lăsat autoturismul.

A mers la unitatea spitalicească, iar după ce şi-a terminat treaba nu şi-a mai găsit niciunde maşina. A crezut că i s-a furat şi a anunţat poliţiştii locali.

Agenţii au găsit maşina la 3 zile distanţă, exact în locul în care fusese lăsată şi l-au anunţat pe proprietar.

În realitate, şoferul uitase unde şi-a parcat maşina şi oricât a căutat străduţa, nu a mai găsit-o. A plecat acasă, iar când l-au anunţat poliţiştii locali a venit înapoi la oraş. Culmea este că, deşi maşina nu avea geamul de pe partea dreaptă, din interior nu a lipsit nimic, nici măcar banii din torpedou.

traseu

Şi poliţiştii locali au fost uimiţi de păţania bărbatului, dar şi de faptul că în atâtea zile nu s-a atins nimeni de maşină.

Bărbatul le-a mulţumit poliţiştilor locali pentru faptul că i-au găsit maşina dar în acelaşi timp le-a şi mărturisit că străzile din municipiul Buzău sunt prea multe pentru el şi greu de reţinut. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!