Publicat la: 20.10.2020. 18:03 / 237 views

A TREIA ”ULTIMĂ” ȘEDINȚĂ. VECHIUL CLM A FOST CONVOCAT ÎN ȘEDINȚĂ EXTRAORDINARĂ

Din nou a fost necesar ca membrii vechiului CLM să fie convocati în ședință extraordinară. Pe ordinea de zi, alături de cea de-a opta rectificare a bugetului local pe 2020, au figurat încă 5 proiecte care trebuiau aprobate urgent. În final, Primarul și-a luat din nou rămas-bun de la aleșii din vechiul Consiliu Municipal.

clm oct 1Cea de-a treia ”ultimă ședință” a Consiliului Local Municipal în vechea formulă s-a desfășurat astăzi, la convocarea Primarului.

Cu ”hopurile” inerente unei transmisii în direct a ședințelor CLM, cele șase proiecte înscrise pe ordinea de zi a ședinței extraordinare de astăzi au trecut pe rând cu majoritate de voturi sau aprobate în unanimitate.

Câțiva consilieri s-au abținut de la vot la unele proiecte și doar unul singur s-a declarat împotriva modificării unor anexe referitoare la înființarea unui SRL care va asigura agentul termic pentru buzoieni, în locul vechiului RAM.

Este vorba despre consilierul municipal Silviu Roșioru.

După ce vechii aleși municipali și-au exprimat opțiunea cu privire la proiectele de pe ordinea de zi, primarul Toma și-a luat rămas-bun încă o dată de la cei alături de care a fost timp de patru ani în Consiliul Local Municipal.

Doar câțiva dintre ei se vor reîntâlni și în viitorul Consiliu, pentru că nu s-au mai regăsit printre cei eligibili de pe lista partidului din care fac parte.

Se pare că asta a fost într-adevăr ultima ședință din vechiul mandat și că, la următoarea, noii consilieri vor depune jurământul față de buzoieni. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!