Publicat la: 28.06.2018. 16:52 / 662 views

A TREIA OARĂ, CU NOROC. VOINŢA CÂŞTIGĂ CUPA ROMÂNIEI, FINALA JUDEŢEANĂ

Cea de-a treia finala consecutivă a fost cu noroc, pentru Voinţa Lanurile. Performera competiţiei şi-a adjudecat în sfârşit trofeul, după un meci extrem de disputat, în compania Gloriei Buzău. Elevii lui Tase Laptoiu s-au impus după prelungiri, cu 3 la 2, printr-un gol semnat de Feraru. A fost cea de-a zecea finală din istoria Voinţei Lanurile.

cupa 4Partidă extrem de disputată, ieri, în finala judeţeană a Cupei României. SCM Gloria şi Voinţa Lanurile au oferit celor câeva sute de spectatori un adevărat spectacol, cu cinci goluri înscrise şi numeroase ocazii, la ambele porţi.

Buzoienii au condus de două ori, prin golurile reuşite de Ioniţă şi Bobe, dar Voinţa a reuşit să revină mereu, prima dată printr-un gol al lui Chiriţă, a doua oară graţie unui autogol al lui Bobe.

În prelungiri, elevii lui Tase Lăptoiu au reuşit să dea lovitura, prin Feraru. Astfel, Lanurile îşi adjudecă, în sfârşit, Cupa României la nivel de judeţ, după ce jucase finala şi în ultimele două ediţii.

Finala a fost programată la Rîmnicu Sărat cu scopul de a populariza fotbalul şi în cel de-al doilea oraş al judeţului, mai ales în contextul în care asistenţa la meciurile Olimpiei a fost una scăzută în timpul sezonului recent încheiat.

Pentru Gloria, urmează cea de-a doua manşă a barajului de promovare în liga a III-a. Buzoienii joacă sâmbătă, de la ora 20.00, cu Pescăruşul Sarichioi. Accesul pe arena din Crâng este gratuit. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!