Publicat la: 13.08.2020. 18:22 / 239 views

A STAT 12 ORE PE ACOPERIȘ. “SINUCIGAȘUL” DIN COSTEȘTI, INTERNAT LA SĂPOCA

Nimic nu l-a convins pe tânărul din Costești să coboare de pe acoperișul casei, acolo unde se urcase amenințând că se sinucide. Omul a petrecut mai bine de douăsprezece ore la înălțime, speriind întreaga comunitate. Nici măcar echipa de negociatori, trimisă special la fața locului, nu l-a convins să coboare. Nici dialogul cu un psiholog nu a fost îndeajuns de convingător pentru a-l face pe tânăr să coboare.

tanar pe acoperis 2Situația s-a detensionat după ce fratele acestuia a urcat pe casă, reușind să-l imobilizeze pe temerarul de ocazie. Abia apoi, un echipaj de pompieri a reușit să-l aducă pe tânăr, în siguranță, la sol.

Vecinii spun că tânărul nu făcea probleme în comunitate, până de curând când e posibil să fi suferit un șoc, din cauza unei drame familiale. Cert este că de câteva luni, acesta devenise o problemă mai ales pentru vecini.

În urma episodului de ieri, bărbatul de 33 de ani a fost internat la Spitalul de Neuropsihiatrie din Săpoca. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!