Publicat la: 30.12.2014. 20:08 / 4.235 views

A SPART O MAŞINĂ. ÎN ZECE MINUTE A FOST PRINS. ISPRAVA ÎI APARŢINE UNUI PUŞTI DE 15 ANI

În prag de An Nou, când toată lumea este mai binevoitoare şi mai darnică cu semenii, un adolescent în vârstă de 15 ani a reuşit să strice bunadispozitie a unei familii de buzoieni.

flagrantÎn toiul nopţii, tinarul a spart automobilul acestora, folosindu-se de o rangă metalică.

Hoţul a lovit atât de puternic geamul automobilului încât a reuşit să avarieze serios şi portiera acestuia. A furat în grabă primul lucru care i s-a părut mai valoros şi a părăsit în grabă locul faptei.

Un vecin a încercat să-l prindă fără succes dar a reuşit să-l descrie perfect poliţiştilor, care au folosit şi imaginile de la o cameră de supraveghere pentru a dovedi fapta.

Adolescentul care a comis furtul este cunoscut pentru hobby-ul său de a sparge autoturisme pentru că are la activ peste 50 de astfel de fapte. De data aceasta a avut ghinion de două ori.

A furat un obiect fără o valoare mare – o mapă din piele care conţinea hârtii fără o importanţă deosebită şi a fost prins în doar 10 minute de la comiterea faptei. Proprietarii autoturismului au ţinut să-i felicite pe politistii buzoieni pentru promptitudinea şi reuşita interventiei. 

http://youtu.be/fk68Jg1bbwo 

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!