Publicat la: 29.08.2017. 17:53 / 1.197 views

A SOSIT CERTIFICATUL DE IDENTITATE SPORTIVĂ. CRIZĂ REZOLVATĂ PENTRU SCM GLORIA BUZĂU

Mult aşteptatul Certificat de Identitate Sportivă a fost emis pentru S.C.M. Gloria Buzău. Era documentul fără de care echipele noului club al Primăriei nu se puteau înscrie în competiţii sub noua siglă. După o perioadă de criză, urmează să fie perfectate contractele noi şi transferurile, imposibil de realizat până acum.

CIS SCM BUZAUS.C.M. Gloria Buzău are acum toate actele în regulă. Ministerul Tineretului şi Sportului a eliberat Certificatul de Identitate Sportivă care dă dreptul noului club al Primăriei să evolueze în competiţii. Documentul a fost ridicat, astăzi, de la minister, de preşedintele clubului, Vasile Niţă.

Până acum, lipsa CIS-ului a determinat un impas pentru echipele de handbal, fotbal şi rugby, în încercarea de a perfecta noi contracte sau transferuri. De pildă, F.C. Buzău a fost la un pas să se desfiinţeze, după ce mai mulţi jucători au părăsit gruparea, din cauza incertitudinii de la club.

F.C. Buzău va începe campionatul sâmbătă, iar handbalistele au prima etapă în data de 16 septembrie. Toate echipele urmează să evolueze sub denumirea de Sport Club Municipal Gloria Buzău. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!