Publicat la: 10.11.2017. 19:28 / 791 views

A SCĂZUT RATA ŞOMAJULUI. PESTE O MIE DE BUZOIENI S-AU ANGAJAT

Rata şomajului la nivelul municipiului Buzău a scăzut semnificativ în luna octombrie, comparativ cu luna septembrie. Această scădere de aproape un procent se datorează mai multor factori, cum ar fi ieşirea din plată a absolvenţilor de liceu care au intrat la facultate, angajarea a peste o mie de persoane, dar şi faptului că alte peste o mie de persoane au rămas fără ajutor social.

bursa 3O noutate la nivelul judeţului Buzău în ceea ce priveşte şomajul. Luna octombrie a adus scăderea ratei cu aproape un procent, ceea ce înseamnă foarte mult, mai ales că ne aflăm aproape la începutul  iernii.

Această scădere a fost posibilă datorită absolvenţilor care au intrat la facultate şi în felul acesta au pierdut şomajul, a celor peste o mie de buzoieni care şi-au găsit un loc de muncă şi s-au angajat, dar şi datorită celor peste o mie de persoane care din diferite motive nu mai primesc ajutor social.

Dintre buzoienii care s-au angajat, o parte şi-au găsit de lucru în domeniul serviciilor, iar cealaltă parte în domeniul industriei. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>