Publicat la: 20.02.2017. 16:07 / 957 views

A ŞAPTEA VICTORIE CONSECUTIVĂ: HM BUZĂU – NEPTUN CONSTANŢA, 32-30

Suspans şi răsturnări de scor, până în ultimul minut al meciului. Asta au putut vedea spectatorii prezenţi, ieri, în Sala Sporturilor „Romeo Iamandi”. HM Buzău a mai bifat  o victorie, a şaptea consecutivă, consolidându-şi astfel locul al treilea în Divizia A, după un meci pe muchie de cuţit, cu Neptun Constanţa.

hm buzauCei aproape 300 de spectatori, veniţi ieri să vadă meciul dintre HM BUZĂU și Neptun Constanţa, au răsuflat usuraţi, după fluierul final. După o victorie pe muchie de cuţit, 32-30, fetele lui Romeo Ilie au luat o opţiune serioasă pentru baraj, consolindîndu-şi locul al treilea în divizie. Meciul a fost indecis pînă în ultimele minute, ambele echipe preluând, pe rând conducerea. La un moment dat, oaspetele  conduceau cu patru goluri, dar buzoiencele s-au montat şi au reuşit să-şi adjudece victoria.

Meciul, spun jucătoarele, a fost mult mai dificil decît cel din tur, când buzoiencele s-au impus, în deplasare, la o diferenţă de cinci goluri. Victoria este cu atât mai importantă, cu cât constănţencele veneau după o serie pozitivă,  cinci victorii în şase meciuri.

Graţie rezultatului de ieri, HM Buzău nu mai are,  practic, cum să piardă cea de-a treia treaptă a podiumului, clasare ce asigură participarea la barajul de promovare în Divizia Națională. (Andrei Solomon)

clasament handbal

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!