Publicat la: 22.02.2017. 18:36 / 1.738 views

A REÎNCEPUT OPERAŢIUNEA DE STRÂNGERE A CÂINILOR FĂRĂ STĂPÂN. CURG RECLAMAŢIILE DE LA CETĂŢENI

Imediat ce vremea s-a încălzit şi-au început serios activitatea şi angajaţii serviciului de ecarisaj. Astăzi, echipa a poposit în cartierul Micro 14, de unde au fost făcute foarte multe reclamaţii cu privire la o căţea extrem de agresivă. Ca de fiecare dată, au existat şi cetăţeni nemulţumiţi de faptul că sunt adunaţi câinii de pe străzi şi doar poliţiştii locali au putut face ordine.

caini ecarisajUna dintre marile probleme ale municipiului Buzău, reclamată de cetăţeni foarte des, este cea a câinilor fără stăpân de pe străzi. Astăzi, echipajul de la ecarisaj a răspuns reclamaţiilor locatarilor cu privire la o căţea cu pui, extrem de agresivă. Hingherii au descins şi au ridicat patrupedul cu pui cu tot.

Ca de fiecare dată, au existat şi cetăţeni mulţumiţi de acţiunea echipei de ecarisaj, dar şi unii extrem de revoltaţi că li se iau câinii de la blocuri.

Reprezentanţii Serviciului de ecarisaj spun că în această perioadă au locuri libere în adăpost şi vor continua operaţiunea de strângere de pe străzi a câinilor fără stăpân.

În cartierul Micro 14 este o altă mare problemă, a unei familii care hrăneşte peste 50 de câini pe un câmp din apropiere. Autorităţile locale dau asigurări că în acest an şi această problemă va fi rezolvată. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!