Publicat la: 07.02.2019. 19:23 / 663 views

A REÎNCEPUT AMENAJAREA PARCURILOR. SE SCHIMBĂ PAVELELE, SE PUN BORDURI

Vremea mai blândă a permis reînceperea lucrărilor la parcurile din zona centrală a oraşului Buzău. Săptămâna aceasta, muncitorii de la Urbis Serv au revenit în parcul din spatele Primăriei şi la cel din faţa sediului Agenţiei de Mediu.

parc lucrari 2În Parcul „Vasile Voiculescu” din spatele Palatului Comunal, echipele de la Urbis Serv lucrează pe alei, pentru a fi definitivate în câteva zile. Pavelele şi bordurile vor fi înlocuite.

De asemenea, mai mulţi munictori au fost mobilizaţi în parcul din spatele Catedralei Sf. Sava, unde toată zona intră într-un amplu proces de reamenajare.

Aici, pentru început, se lucrează la montarea bordurilor şi a pavelelor pe alei iar când vremea va permite, vor fi reamenajate spaţiile verzi şi vor fi construite un spaţiu pentru copii şi un o zonă de fitness.

Toate intervenţiile sunt realizate de firma Primăriei, Urbis Serv. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!