Publicat la: 17.01.2017. 19:06 / 848 views

A PLOUAT CU RECLAMAŢII LA TELEFONUL COPILULUI. SUTE DE APELURI PRIMITE LA DGASPC ÎN 2016

Sute de apeluri au fost primite anul trecut la Telefonul Copilului. Cele mai multe dintre situaţiile semnalate în judeţul Buzău s-au referit la minori neglijaţi sau abuzaţi emoţional. De asemenea, a crescut numărul mamelor minore care şi-au abandonat bebeluşii în maternitate.

AbuzatiSpecialiştii din cadrul Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Buzău au constatat o creştere a numărului de sesizări primite la serviciul responsabil de intervenţii în cazul unor minori abuzaţi.

La multe dintre reclamaţiile confirmate s-au constatat forme de abuz prin neglijare şi abuz emoţional.

În creştere s-au aflat şi cazurile în care Protecţia Copilului a fost sesizată cu privire la mame minore care şi-au abandonat bebeluşii în unităţile spitaliceşti.  

Cei care au cunoştinţă de cazuri în care minorii sunt abuzaţi pot suna la numărul 0.800.800.203. Telefonul Copilului funcţionează non-stop. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!