Publicat la: 25.01.2017. 19:02 / 1.790 views

A PICAT ANVELOPAREA, SE CUMPĂRĂ CENTRALĂ NOUĂ. PROIECTUL PENTRU SPITALUL JUDEŢEAN NU E ELIGIBIL

Dinspre Spitalul Judeţean vine o veste proastă. Proiectul european de anvelopare şi eficientizare a clădirii a fost declarat neeligibil. În aceste condiţii, pentru 2017 rămâne în picioare o altă investiţie importantă, extinderea blocului operator. Finanţarea va veni din partea Consiliului Judeţean.

spital judetean 1Proiectul de anvelopare şi eficientizare termică a clădirii celui mai mare spital din judeţul Buzău a fost depus anul trecut şi ar fi urmat să primească undă verde pentru a fi realizat pe fonduri europene. O veste proastă a venit, însă, la acest început de an. Investiţia nu poate fi făcută din bani europeni din cauza unui criteriu apărut ulterior depunerii dosarului.

Între timp, s-a găsit o soluţie. Consiliul Judeţean va cumpăra o centrală termică nouă, în valoare de 100.000 de euro. Procedura de achiziţie se află în faza de licitaţie. Tot la licitaţie au fost scoase lucrarea de amenajare şi dotarea cu aparatură medicală a blocului operator, spaţiu ce va fi extins anul acesta. Proiectul este finanţat de Consiliul Judeţean şi ajunge la 4 milioane de euro.

Conducerea Spitalului Judeţean spera ca anul acesta să înceapă lucrările şi la un alt proiect cu fonduri europene, cel de extindere a secţiei UPU, o investiţie de peste 6 milioane de euro. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!