A MURIT, IMEDIAT DUPĂ CE A VOTAT. SEPTUAGENAR DECEDAT LA CÂTEVA MINUTE DUPĂ IEȘIREA DE LA URNE

A MURIT, IMEDIAT DUPĂ CE A VOTAT. SEPTUAGENAR DECEDAT LA CÂTEVA MINUTE DUPĂ IEȘIREA DE LA URNE

Un buzoian si-a dat obstescul sfarsit, azi dimineata, la cateva minute dupa ce iesise din sectia de votare. Omul s-a oprit intr-un bar din vecinatatea sectiei de vot, local in incinta caruia a suferit un stop cardio-respirator.

ambulanta mort  mort votare

A decedat la câteva minute, după ce-și exprimase sufragiul, la alegerile prezidențiale. Un buzoian a murit, chiar în vecinătatea secției de votare. Omul și-a dat obștescul sfârșit într-un bar, acolo unde se oprise pentru a se întâlni cu câțiva prieteni.

Martorii spun că septuagenarul abia intrase în incinta localului, se așezase pe scaun și-și comandase ceva de băut. Subit, s-a prăbușit pe spate, din cauza unui stop cardio respirator. Imediat, clienții barului au chemat ambulanța.

În ciuda faptului că echipele de salvatori au sosit foarte repede la locul incidentului și au demarat procedurile de resuscitare, omul a decedat.

Cunoștințele septuagenarului spun că acesta nu avea probleme cronice de sănătate.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și
Actualitate

ACCIDENT GRAV PE CALEA EROILOR

21.01.22 19:45 Ultima modificare 21.01.22 19:56

Carosabil umed, viteză neadaptată și o depășire periculoasă. Acestea au fost elementele care au dus la un grav accident seara trecută, pe Calea Eroilor. O…