Publicat la: 29.08.2014. 16:23 / 4.227 views

A MAI RĂMAS O SĂPTĂMÂNĂ. LA PIETROASELE SE VA DESCHIDE SEZONUL CULESULUI STRUGURILOR

A mai rămas doar o săptămână până la „Sărbătoarea tămâioasei” de la Pietroasele care va deschide sezonul culesului de struguri.

sarbatoarea tamaioaseiDe data aceasta, locaţia sărbătorii va fi una nouă, dar mai potrivită pentru o un astfel de eveniment.

Staţiunea viticolă Pietroasa s-a primenit şi este pregătită pentru a primi oaspeţi din toată ţara.

Toţi cei care vor dori să participe sunt aşteptaţi duminică 7 septembrie la Piatrosele.

Aici vor putea întâlni producători de vinuri şi de produse tradiţionale din tot judeţul, meşteri populari dar şi pe zeul Bachus, însoţit de un alai de bacante.

De asemenea, cei prezenţi vor putea degusta vinurile celebre din vinoteca staţiunii. Tot în premieră, o importantă agenţie de turism din capitală s-a arătat interesată să aducă turişti la „Sărbătoarea Tămâioasei”

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!