Publicat la: 21.11.2019. 19:34 / 624 views

A ÎNCEPUT ÎMPODOBIREA ORAŞULUI. ILUMINATUL DE SĂRBĂTORI, 100.000 DE EURO

Iluminatul de Sărbători în orașul Buzău va costa 100.000 de euro. Licitația a fost finalizată cu greu, astfel că echipele care montează ornamentele pe străzile din municipiu au început operațiunea cu întârziere.

decorare 2 decorare 3

De ieri, firma care a câștigat licitația a început montarea iluminatului festiv din orașul Buzău și a apelat la utilajele Urbis pentru această operațiune. Primăria a pus la bătaie 200.000 de euro, însă selecția ofertelor a fost încheiată cu jumătate din sumă.

Din cauza acestei întârzieri, iluminatul festiv nu va fi funcțional în toate cartierele, începând cu 1 Decembrie.

Potrivit tradiției, ornamentele din oraș vor fi aprinse pe 1 Dececmbrie, cu ocazia deschiderii Târgului de Crăciun organizat în Piața Dacia. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!