Publicat la: 25.03.2020. 19:15 / 288 views

A FUGIT DIN CARANTINĂ. A FOST GĂSITĂ PE STRADĂ ÎN MICRO XIV

De supărare că nu poate sta cu iubitul, o tânără de 20 de ani a fugit în noaptea de marţi spre miercuri din izolarea spitalului de boli infecţioase din Buzău unde se afla în carantină pentru Covid-19. Poliţia şi jandarmeria au intrat în alertă mediat după ce pacienta a părăsit unitatea medicală, tânăra fiind prinsă într-un cartier de la periferia Buzăului,în Micro XIV, unde se intâlnise cu iubitul său.

fugiti carantina 1După reîntoarcerea din străinătate, fata fusese plasată în carantină în urmă cu trei zile, la Spitalul de boli infecţioase Gârlaşi din Buzău.

Prietenul acesteia nu putea să o viziteze iar tânăra nu a mai rezistat de dorul iubitului să stea singură la izolare.fugiti carantina 2

În noaptea de marţi spre miercuri, dragostea a învins frica de coronavirus şi tânăra a fugit de sub nasul cadrelor medicale, fiind în cele din urmă depistată pe stradă de un echipaj  mixt de jandarmi şi poliţie.

Cei doi au povestit că nu au niciun fel de simptome, fiind revoltaţi că nu sunt lăsaţi să plece acasă.

Cei doi îndrăgostiţi au fost luaţi de pe stradă cu o maşină specială şi plasaţi obligatoriu în carantină sub pază, unde vor petrece departe de ochii lumii următoarele 14 zile. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!