Publicat la: 30.10.2017. 19:29 / 1.139 views

A FOST SPARTĂ FUNDAŢIA SFÂNTUL SAVA. VINOVATUL, UN VANDAL CUNOSCUT

Fundaţia care, zilnic, hrăneşte zeci de năpăstuiţi ai soartei şi adăposteşte alte câteva sute în lăcaşurile  sale, a fost vandalizată în noaptea de vineri spre sâmbătă. Este vorba despre Fundaţia Sântul Sava, aşezământ păstorit de părintele Mihail Milea. Un bărbat de 59 de ani a spart toate geamurile cantinei şi a dat foc perdelelor, însă deocamdată părintele nu a depus plângere împotriva sa. Culmea este că cel care a comis fapta este chiar cel care în martie 2016 a distrus Centrul de Zi şi de Noapte de pe strada Speranţei şi a fost eliberat de curând din închisoare.

fundatia sf sava 1 fundatia sf sava 2

Există o vorbă românească , “Pe cine nu laşi să moară, nu te lasă să trăieşti”. Acest lucru se probează foarte bine în cazul părintelui Mihail Milea. Fundaţia păstorită de acesta, Sfântul Sava de la Buzău, a fost vandalizată week-endul ce tocmai s-a incheiat. Au fost sparte toate geamurile cantinei în care sunt hrăniţi zilnic zeci de năpăstuiţi ai soartei, iar incinta, devastata.

Poliţiştii s-au autosesizat, au demarat o anchetă pentru a-l depista pe vandal şi au şi reuşit să îi stabilească identitatea. Este vorba despre un bărbat de 59 de ani de ani, însă părintele Milea nu a depus plângere împotriva lui.

Potrivit un surse din rândul anchetatorilor, cel care a vandalizat cantina fundaţiei este un fost asistat social care în luna martie a anului trecut a devastat, într-un acces de furie Centrul de Zi şi de Noapte pentru oamenii străzii din Buzău. A spart geamurile instituției, a distrus rețeaua de încălzire, a devastat baia şi a rupt tot ce i-a ieşit în cale. Mai mult decât atât, i-a amenințat pe ceilalți asistați cu bătaia. Barbatul a fost eliberat de curând din penitenciar şi a recidivat la Fundaţia Sfântul Sava. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!