Publicat la: 05.04.2021. 19:14 / 646 views

A FOST SCANDAL LA TALCIOC. OAMENII S-AU ÎMBULZIT LA POARTĂ

Ziua de duminică s-a încheiat cu scandal la Talcioc. Pentru că accesul în interiorul pieței volante a fost oprit la un moment dat, deoarece în incintă erau deja mulți clienți și nu se mai putea respecta distanța de doi metri, zecile de oameni opriți la poartă au devenit agitați și i-au insultat pe administratorii pieței și pe oamenii de ordine.
talcioc 2Aglomerația s-a produs după ora 11.00, mai ales după ce s-a dus vestea că nu se mai percepe taxă de intrare.
Ca să poată funcționa legal, talciocul a fost reorganizat ca piață volantă. Administratorul târgului spune că, dacă nu sunt respectate regulile de distanțare, talciocul ar putea fi închis din nou.

Târgul a fost asaltat și de numeroși polițiști, pregătiți să-i amendeze pe cei care nu respectă regulile impuse de pandemie. Au fost controale și de la DSP, DSV și Jandarmerie.
400 de poliţişti şi jandarmi au fost pe străzi şi în punctele cheie ale judeţului Buzău, în acest weekend. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!