Publicat la: 13.02.2018. 19:15 / 334 views

A FOST RIDICATĂ PRIMA MAŞINĂ. ŞOFERUL A PARCAT PE TRECEREA DE PIETONI

Utilajul Urbis nu doar ameninţă şoferii indisciplinaţi, ci a fost pus efectiv la treabă. Ieri a fost ridicată prima maşină parcată pe o trecere de pietoni şi transportată spre depozitare în parcarea Urbis. Şoferul s-a prezentat să o recupereze abia după câteva ore, după o sperietură zdravănă, când a constatat că îi lipseşte maşina. După ce a scos din buzunar 500 de lei, a reuşit să plece la volanul maşinii.

masina ridicataIeri, utilajul Urbisului a ridicat de pe domeniul public prima maşină parcată neregulamentar. Poliţiştii locali au găsit-o parcată pe o trecere de pietoni, iar după mai bine de o oră au chemat platforma să o ridice. Abia după câteva ore, proprietarul s-a prezentat să o ridice, dar numai după ce a plătit 500 de lei.

În ciuda faptului că şi-a parcat maşina mai mult decât sfidător, şoferul a avut un şoc când a observat că a rămas fără autoturism. Iniţial a crezut că i-a fost furată, după care a aflat că a fost ridicată.

Astăzi, angajaţii Urbis au ridicat o a doua maşină de pe strada Pietroasele, iar poliţiştii locali dau asigurări că vor continua seria acestor acţiuni până în momentul în care şoferii vor înţelege că legea trebuie respectată. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>