Publicat la: 30.10.2017. 19:30 / 1.012 views

A FOST PRINS HOŢUL DE LA ARHIEPISCOPIE. A SPART BISERICI ŞI LA RÂMNIC

Hoţul care a spart Catedrala Arhiepiscopală week-endul trecut şi a furat banii din cutia milei şi din magazinul de obiecte bisericeşti, a fost prins. Este vorba despre un bărbat de 33 de ani din Teleorman, în casa căruia poliţiştii au găsit obiectele folosite la spargeri. De asemenea, oamenii legii au mai stabilit că aceeaşi persoană a spart două biserici şi în municipiul Râmnicu Sărat.

hot arhiepiscopieÎn urmă cu o săptămână, în noaptea de 21 spre 22 octombrie, buzoienii au fost consternaţi la aflarea veştii că un hoţ a spart Catedrala Arhiepiscopală şi a furat banii din cutia milei şi din magazinul de obiecte bisericeşti. Atunci, pentru a se putea face cercetări, a fost anulată chiar şi slujba de duminică. În cele din urmă, poliţiştii au reuşit să stabilească modul de operare al hoţului.

După câteva zile de anchetă, ajutându-se şi de imaginile de pe camerele de supraveghere din municipiul Buzău, poliţiştii au reuşit să stabilească identitatea celui care a comis fapta. Este vorba despre un bărbat de 33 de ani din Teleorman care în aceeaşi noapte a spart încă două biserici şi în municipiul Râmnicu Sărat.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, cel care a comis fapta face demersuri pentru a fi iertat. Mai exact, ar fi de acord să restituie banii pentru a scăpa de pedeapsa penală. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!