Publicat la: 12.03.2019. 19:33 / 764 views

A DOUA ÎNCERCARE RATATĂ. NICIO FIRMĂ LA LICITAŢIA PENTRU STADIONUL DE ATLETISM

Municipalitatea a organizat până acum două licitaţii pentru modernizarea Stadionului de Atletism. Nicio firmă nu s-a înscris, aşa că, cel mai probabil, proiectul va fi realizat cu Urbis Serv. Primăria dispune deja de suma necesară pentru transformarea stadionului.

stadion atletism 5Termenul limită de organizare a licitaţiilor pentru proiectul de reabilitare şi de modernizare a Stadionului Municipal  de Atletism a expirat în data de 8 martie, fără ca vreo firmă să se fi înscris.

Urbis are dotarile necesare şi ar putea fi soluţia pentru realizarea proiectului, deşi societatea este şi principalul operator în lucrările de infrastructură şi de transformare ale oraşului.

Stadionul de Atletism va fi refăcut total, de la suprafaţa de concurs, până la vestiare şi va dispune de toate dotările necesare unui stadion modern.

După finalizarea lucrărilor, pe Stadionul Municipal de Atletism se va putea desfăşura orice tip de competiţie naţională pentru copii, juniori sau seniori şi chiar unele competiţii internaţionale.

În cel mai scurt timp se va lua o decizie în privinţa încredinţării lucrărilor societăţii Urbis Serv şi a contractării unui consultant cu experienţă în domeniu. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!