Publicat la: 12.04.2018. 18:09 / 1.181 views

A DOUA ETAPĂ DE ÎNSCRIERI LA ŞCOALĂ. SUTE DE LOCURI DISPONIBILE ÎN JUDEŢ

Sute de locuri au rămas disponibile la nivelul judeţului pentru a doua etapă de înscrieri la şcoală. Numai la nivelul municipiului Buzău sunt aproape 200 de locuri vacante. Cu toate acestea, oficialii Inspectoratului Şcolar spun că şcolile îşi vor completa clasele cerute în cea de-a doua etapă începută astăzi.

clasa 0 rural 1Chiar dacă în prima etapă au fost acceptaţi peste 3.000 de copii, pentru a doua perioadă de înscrieri la şcoală au rămas suficente locuri.

Pentru că în prima etapă au fost rezolvate înscrierile pentru copiii cu domiciliul în circumscripţia şcolilor, numărul rămas pentru elevi din alte zone poate să acopere cerinţa.

Sunt locuri vacante inclusiv la unităţi de învăţământ de top din municipiul Buzău, cum ar fi Şcoala nr.11.

Începută astăzi, a doua etapă de înscrieri la clasa pregătitoare se va încheia pe 18 aprilie. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!